Македонските џудо ветерани ќе настапат на Отвореното првенство во БиХ

Од 24 до 28 август Шипово, Босна и Херцеговина, ќе се одржи Меѓународен џудо тренинг камп и Отворено првенство за ветерани, на кои ќе настапи македонската репрезентација.
Боите на Македонија ќе ги барнат:

1.Киро Здравески, селектор/натпреварувач
2.Сашо Димовски, натпреварувач
3.Мартин Ристески, натпреварувач
4.Никола Божиновски, натпреварувач
5.Златко Кочевски, натпреварувач

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО