Македонскиот профи боксер Гого Славески почна да тренира по операцијата на раката (ФОТО)

664

Gogo Slaveski pocna so treninzi

Горјан-Гого Славески почна со тренинзи по операцијата на раката.

Gogo so operiranata raka

Гого има две професионални победи во САД, каде што тренира и настапува, а пред третата Боксерската комисија му збрани настап поради повредата на раката.

Gogo Slaveski pocna so treninzi

„Ја направив операцијата во Чикаго. Испадна полесна отколку што требаше, затоа што не ми земаа парче од колкот, како што беше предвидено, туку од самата рака. Поради тоа што не ќе можев да одам одреден период, а и поспоро ќе траеше целата рехабилитација. Ппаузата е околу 2 месеци најмалку а по рехабилитација веднаш се враќам во рингот“, изјави Слевски пред операцијата за IPON.mk, објаснувајќи дека имал скршеница скапхоидната коска, па затоа се искомплицирала работата и боло потребно парче од друга коска, за да се сврзе.

Gogo rengenska slika raka

Гого своето враќање на тренинзите го најави со овие стихови:

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days are the same
You keep the sunshine, save me the rain

Ipon.mk/В.Д.