Македонски кикбоксери утре настапуваат на „Трофеј на Источно Сараево“

Утре на Меѓународниот кик бокс турнир „Трофеј на Источно Сараево“ во Сараево, Босна и Херцеговина, ќе настапат 33 македонски кикбоксери од повеќе клубови.

На турнирот се пријавени 343 натпреварувачи од Босна и Херцеговина, Словенија, Хрватска, Србија, Црна Гора и Македонија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО