Македонија со девет борач(к)и на Европското првенство во У-15 во Капошвар-Унгарија

Македонија ќе настапи со девет борач(к)и на Европското првенство во У-15 во Капошвар, Унгарија, од 6 до 9 јули.

За Македонија ќе настапат:

44 кг Дардан Бела
48 кг Мердијан Џелили
52 кг Марио Ананиев
57 кг Даријан Павлев
68 кг Зоран Шоров
75 кг Јован Стефанов

Жени
42 кг Ангела Трајкоска
46 кг Садије Дура
58 кг Тамара Цветкоска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО