Македонија со 73 натпреварувачи на Балканското кик бокс првенство во Кралјево

319

Македонија ќе настапи со 73 натпреварувачи со 77 настапи на Балканското кик бокс првенство во Кралјево, Србија, од 17 до 19 јуни.

Шампионатот е во дисциплините К-1, лоу кик и кик лајт.

На Балканското првенство ќе настапат 212 натпреварувачи од 7 држави.