Мајката си ја расплакаа џиу џицу натпреварувачи во Русија (ВИДЕО)

151

На натпреварување во џиу-џицу во Русија дојде до брутална тепачка.

Иако не се познати причините за тепачката, сепак од видеото може да се забележи дека сторителите пуздер се направија. Имаше се, од шлаканици, лактови, па се до шутирања по глава…

Инаку овој инцидент се случи во едно предградие на Москва, Красогорск.