Мајк Тајсон: Богаташите ги земаат бездомниците, а потоа ги ловат на нивните приватни имоти (ВИДЕО)

253

Поранешниот светски првак во бокс Мајк Тајсон, шокираше со својата изјава во еден подкаст. Тој беше гостин и изјави дека богаташите практично ги киднапираат бездомниците од улиците и ги носат во нивните големи приватни имоти и потоа ги ловат.

„Еве што се случува: ги отстануваат бездомниците од улица. Ги носат таму, во една од тие специјални болници. Потоа отпуштаат од болница, сите дрогирани, ги носат на тие големи имоти и потоа започнува ловот. Тоа е единствената предизвикувачка потера за нив, сè друго е премногу лесно“, ја раскажа Тајсон неговата теорија, која е сосема слична на заплетот на филмот „Тешка цел“ на режисерот од Хонг Конг, Џон Ву, а Роган се согласил со него.