Мајак Тајсон пропеа на новиот албум на Мадона! (ВИДЕО)

223

madona i tajson

Поранешниот светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон (48) зел учество во новата песна на Мадона. Албумот на поп ѕвездата „Rebel Heart“ ќе биде издаден на 10 март оваа година. Песната наречена „Iconic“, Мадона ја пее заедно со Мајк Тајсон.

tajson i madona

Порано, Мајк Тајсон учествуваше и во записот на албумот на раперот со прекар „Сanibus“.

http://youtu.be/sBmcqXc3tLQ