Лудаци се тепаат на скелиња на градилиште во Турција (ВИДЕО)

Чудно видео кое стана вирално на социјалните мрежи покажува дива тепачка меѓу градежни работници во Турција.

Високо на скелињата настанува хаос, каде летаат тупаници и адреналин. Битката потоа се префрла на земја, каде вистинска толпа борбени мажи создава хаотична сцена. Дури по интервенција на управниците, бесмислената борба била прекината. Видеото покренува прашања за причините за немирите и за безбедноста на градилиштето.

Видеото го открива контрастот меѓу борците во кафез и борците на скелиња. Борците во кафез напорно тренираат и се борат во контролирана средина, додека борците на скелиња ја демонстрираат својата сила и храброст во суровата реалност на нивното работно место.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО