Кро Кап против Гонзага на 11 април во Полска!

mirko-corcop-filipovic-win

УФЦ првиот натпревар ќе го направат во Краков, Полска на 11 април. Ова ќе биде УФЦ Фајт најт 64. Главниот дуел на вечерта ќе биде реванш мечот меѓу борците во тешката категорија, Габиел Гонзага и Мирко Филиповиќ.

 Еве што уште кажаа одговорно на УФЦ за Источна Европа, Дејвид Ален:

 „Полска долго време ни беше на радарот. Оваа земја го почитува боречки спортови, затоа сакавме да направиме натпревар таму и да изарадуваме сите. Очекуваме преполна сала“.

 Во уводниот настан ќе се борат локалната ѕвезда Јан Блаховиц и Џими Манува.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО