Кро Кап и Гонзага го имаа првото соочување!

Mirko i Gonzaga

Мирко Филиповиќ и Габриел Гонзага на 11 април ќе се борат на УФЦ Фајт најт 64, кој ќе се одржи во Краков, Полска , а вчера го имаа првото соочување.

За прв пат беа еден спроти друг во 2007 година и тогаш славеше Гонзага. Осум години подоцна, Кро Кап има шанса да возврати за поразот.

Двоецот во Полска го одработи првото соочување, се чека најважното.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО