Кро Кап ги чести фановите и пријателите (ВИДЕО)

Мирко Филиповиќ алијас Кро Кап одлучи 40-от роденден да го прослави на оригинален, односно да ги почести лојални фанови и пријатели. Кро Кап за 50-мина избраници ќе одржи бесплатен К- 1 семинар. Учесниците мора да дојде во полна „борбена опрема“…

Kro Kap rodendenski seminar

Филиповиќ е оваа вест објави на својата веб-страница, при што ги покани сите заинтересирани да се регистрираат и да станат дел од посебената роденденска приказна.

“Овој К- 1 семинар, што ќе се одржи на 8 ноември, по повод 40-от роденден на Мирко, за сите посетители ќе биде слободен! Број на учесници е ограничен на 50. Регистрацијата ќе се прави до 1-ви ноември. Поради претпоставките дека ќе има голем интерес, предвидено е извлекување на среќните учесници на семинарот. Популарниор Кро Кап на сите им препорачува да побрзаат со пријавите“, стои на веб-страната на  Мирко, при што додава:

“Поради големиот интерес предвидено е извлекиување. Семинарот ќе се одржи во Кинезиолошкиот факултет во Загреб, Хорвоќански завој 15.

Филиповиќ на учесниците на семинарот и препорачува со себе да си понесат лична карта и заштитни работи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО