„Кро Кап“ брутално го нокаутираше Сатоши Ишии! (ВИДЕО)

cro_cop_ishii_high kick

Мирко „Кро Кап“ Филиповиќ денес е Inoki bom-ba-ye настанот брутално го нокаутираше Јапонски Сатоши Ишии. На крајот на втората рунда го тресна со висок лев ножен удар, потоа Мирко работа ја доврши со рачни техники додека гонгот не го прекина, кој означи крај на рундата. Ишии не беше во можност да го продолжи мечот.

 Видете го и да уживајте во врвниот нокаут на легендата!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО