Кристијан и Александар магнет за девојките на воениот базен

Kristijan i Zatkoski Alekasandar na bazen

Шестопласираниот на Светското првенство во бодибилдинг и фитнес, Кристијан Донев и нашиот истакнат борец и мајстор во бразилско џиу џицу и ММА, Александар Заткоски, денеска, на задоволство на големиот број на посетители на воениот базен во Скопје, ги покажуваа мускулите и градбата на телата.

Многу девојќи ги голтаа со погледите, а на кои и ги дарија срцата ќе треба да видиме…

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО