Конор му одговори на Тајсон во негов стил

208

Конор Mек Грегор му одговори на легендарниот боксер Мајк Тајсон кој изјави дека Конор ќе загине во првата рунда против Флојд.
Тајсон рече и дека Конор е во светот на Флојд и дека нема никакви шанси тој да победи, заради тоа што боречки вештини и нозе не се дозволени во боксот.

Но, Конор му одговори во свој стил:

Сето тоа е добро Мајк, но гледаш во новиот Дон Кинг. Флојд е мој и нема каде да бега