Конечно! Излезе целата епизода од интервјуто на Снуп Дог со Ник Дијаз (ВИДЕО)

Nick Dijaz vo emisija kaj Snup dog

Пред извесно време објавивме најава на помалку бизарно, но многу занимливо, интервју на Ник Дијаз во шоуто кое го води Снуп Дог, музичарот познат како најголем промотор на потрошувачката на марихуана во светот. Сега конечно се појави целата епизода.

Да зборувате нешто во врска со тоа или да го пренесете што изјавил Дијаз и кои биле прашањата, сметаме дека едноставно нема смисла доколку нив двајцата не ги гледате во колку опуштена атмосфера и со каква експресија разговараат. Ова беше средба на двајца пријатели со тра …, пардон со кафе и прави „муабетчиња“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО