КИК БОКС: Државното првенство во салата во Градски парк наместо во „11 Октомври“!

miki noga

Државното првенство во кик бокс ќе се одржи во салата во Градски парк (КК Работнички) во Скопје, наместо во ОУ „11 Октомври“, во кое имаше труење на децата со вода, па од тие причини салата во училиштето е затворена од страна на надлежните субјекти, не известија од КБК Каринг, организатор на првенството.

Термините се исти.

 

.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО