Кендо репрезентацијата отпатува на Блаканското првенство во Истанбул

Македонската кендо репрезентација отпатува на Блаканското првенство во Истанбул, Турција.

Нашата репрезентација е во група со Бугариоја и Грција.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО