Катерина Николоска и олимпискиот шампион Рафаела Силва не се сретнаа, но …(ФОТО)

338

Katerina Ivanovska i rafaela Silva

Катерина Николоска (-63 кг) не стигна до финалето на Олимписките игри во Рио за да се бори со шампионакта Рафаела Силва од Бразил, но затоа се запознаа и се сликаа за сеќавање на Игрите.

Katerina Nikoloska i Silva Rio

Николоска и Силва размениле мислења за подобрување на сорботката, однонсо на техниките и начинот на борба.

Нашата олимпијка имало што да научи од популарната Рафа, пред се во морална смисла дека треба да се опстои на зацртаните цели.

Ipon.mk