Катерина Ацевска прва на „Марибор опен“ (ФОТО)

124

Катерина Ацевска освои два златни медали на Меѓународниот џиу џицу турнир „Марибор опен“ во Марибор, Словенија, во не ваза и борби.

Натпреварувачка на Дан кју беше уверлива во триумфот и докажа дека и оваа година може да очекуваме врвни резултати од неа во јуниорска конкуренција, а во некои спортови и во сениорска.