Јуниорите на боксерскиот турнир „Трофеј Подгорица“

71

Македонските јуниори Хумрет Јонузи (Шкупи), Серген Демиров (Баргала), Бобан Мијалев (Пинк Пантер). Оран Шаќировски и Рамон Казимов (Пелистер) од утре до недела ќе учествуваат на Меѓународниот боксерски турнир „Трофеј Подгорица“ во Црна Гора.

Репрезентацијата ќе ја водат Илија Младеновски, Насер Харуни и претседателот на Боксерската федерација на Македонија, Игор Златков.

Ipon.mk