Јанески и Лама ги завршија подготовките, на 10 март патуваат за Лондон

44

Нашите боксери ги завршија подготовките во Србија. Гоце Јанески и Јасин Лама тренираа со репрезентативците на Србија, а со нив беше и Арсим Етеми.

На 10 март патуваат за Лондон на олимписките квалификации.