Ја загуби борбата, па го нашлака мајка му пред цела публика (ВИДЕО)

Познатиот руски ММА борец Григор Кичигин не само што го загуби мечот, туку и доби шлаканици во рингот од мајка му.

Григор и неговите браќа се познати спортисти, а тоа што е интересно е што нивната мајка им е тренер. Ана Азовскаја опасно се налути на поразот на својот син, па влета во рингот и му залепи неколку шлаканици, колку за да го освести.

https://twitter.com/Jolassanda/status/867773400403410944

.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО