Излезе плакатот за борбата на Виктор Стојанов во Петрич

Viktor Stojanov plakat za sfc 2

Излезе плакатот за ММА борбата на Виктор Стојанов во Петрич, Бугарија, на 4 јуни.

Виктор Стојанов, кој по една година пауза им се враќа на ММА борбите, на 4 јуни ќе настапи на настанот Спартакус фајтинг чемпионшип (СФЦ) во организација на Комбат промоушн, а противник му е Џорџ Кечџиас од Грција.

Viktor stojanov plakat sfc 2 2

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО