Иван Викиќ го совлада Станковиќ на Комбат челинџ во Панчево

Ivan Vikik so Pehar pancevo

Иван Викиќ забележа победа со прекин над Стефан Пит Станковиќ во првата рунда Комбат челинџ 10 во Панчево-Србија.

Ivan Vikik so ekipata na Pancevo

„Борецот е за секоја пофалба, многу јак и искусен.Ово е еден голем чекор за мене. Ова ми е втора победа по ред. За овој меч се спремав еден месец. Иако не бев доволно подготвен, но срцето не се дава така лесно. Има уште много да се учи. Тешко е. Условите се лоши, но секој почеток е тежок. Не се давам, одиме напред во нова победа.Сакам да се заблагодарам на сите што ме подржаа“, изјави Иван Викиќ за Ipon.mk.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО