Хва ранг ИТФ ќе настапи на силниот турнир „Гран при Зворник 2019“

Викендов Хва ранг ИТФ од Лескоец-Охрид ќе учествува на Меѓународниот таеквондо турнир од А класа „Гран при Зворник 2019“ во Босна и Херцеговина, кој се смета најсилен во пролетната натпреварувачка сезона на Балканот.

Гран при Зворник ќе биде добар тест пред турнирот што го организира Хва ранг ИТФ на 22 јуни во СРЦ „Биљанини извори“ во Охрид.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО