Хамзат и Барнс жестоко на прес-конференцијата (ВИДЕО)

215

Хамзат Чимаев и Жилберт Дурињо Барнс учествуваа на „жестока“ прес-конференција на која летаа многу искри. Непоразениот ММА борец Чимаев вети дека брутално ќе го нокаутира поранешниот предизвикувач за титулата до 77 килограми.

„Ќе го здробам! Ќе го нокаутирам во првата борба. Тој е малку исплашено момче. Премал е и мора да оди во друга категорија“, ја започна расправијата Чимаев. Брнс со насмевка на лицето одговори дека едноставно ќе му ја покаже својата сила во битката.

„Ќе го убијам. Имам сила во двете раце. Не ми е грижа како ќе се случи. Ќе го прескокнам кафезот и ќе го здробам. Не ми е грижа. Тој не е ни Бразилец. Јас сум повеќе Бразилец од него. Зборувај Англиски. Не знае да зборува португалски“, продолжи Чимаев.