Хадис Рмадани е неприкосновен владетел во Швајцарија, славеше по 11-ти пат (ФОТО)

Хадис Рамадани е неприкосновен владетелна рингот во Швајцарија, откако вечерва ја забележа 11 победаво 11меч во професионалниоткик бокс ринг.

Рамадани славеше против Леонардо Плукино од Италија на Фајт најт настанот на ВКУ – Швајцарија.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО