Хадис Рамадани за 24 март ја закажа 10-та профи борба

Хадис Рамадани на 24 март по 10-ти пат ќе се бори во професионалниот ринг, и, пак, во Швајцарија.

На настанот Фајт најт во Фолкецвил Рамадани ќе оди на 10 победа од 10 мечеви за ВКУ-Швајцарија.

Деветата победа ја забележа неодамна, а за десетата го чека противникот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО