Гранд при Ташкент 2014

gp_tashkent_2014_66_action

Резултати од Гранд при Ташкент 2014.

Жени -48 кг

1.Андреа Читу – Ромнија 2.Цолмон Адијасамбу – Монголија 3.Жоан Рамос – Португалија 3.Еллеудис Валентим – Бразил

-52 кг

1.Андреа Читу – Ромнија 2.Цолмон Адијасамбу – Монголија 3.Жоан Рамос – Португалија

3.Еллеудис Валентим – Бразил

– 57 кг

1.Корина Каприориу – Романија 2.Камила Минакава – Израел 3.Арлета Подолак – Полска

3.Јована Рогиќ – Србија

– 60 мажи

1.Амартувшин Дашадава – Монголија 2.Диворбек Урозбоев – Узбекистан 3.Керлен Ганболд – Монголија 3.Гумар Киргизбаев -Казакстан

– 66 кг

1.Ришод Собиров – Узбекистан 2.Алтансук Довдон – Монголија 3.Денис Лаврентиев – Русија 3.Сугои Уриарте – Шпанија

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО