Градите од 5,5 кг ја примораа да се бори со посилни од себе (ВИДЕО)

borec cicki 2

Поранешниот модел и сегашен ММА борец, Брај Ен Рашиљо се обидува да се докаже во овој спорт.

Успешно дебитираше во аматерскиот меч по К-1 правилата, но постои еден проблем.

Borecot so 5,5 kg cicki

Имено нејзините гради тежат дури по 5,5 килограми, што е повеќе од границата на една тежинска категорија. Поради таа причина е присилена да настапува во посилна категорија, против многу посилни девојки.

„Јас едноставно не можат да ги земам своите гради и да ги ставам на страна, а тие тежат 5,5 килограми“, се пожали убавата Бра- Ен.

Сепак успеа да договори настап во меѓукатегорија, до 68 килограми, против девојките кои инаку настапуваат во перо-лесна. Така се најдоа на половина пат, а во прашање е борба за шампион во организација на Агресив комбат шампионатот.

Со оглед на тоа што се наоѓа во Њујорк, станува збор за аматерската ММА и К-1 организацијата, а како што тие самите велат што тие самите велат, се гордеат со тоа што се обидуваат да ги спојат борбите и сексапилот. Брај Ен секако успеа.

Таа најави дека ќе се обиде да ја спушти тежината на 61,5 килограми и сериозно да се посвети на борбите и да настапи во бантам категоријата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО