„Горилото“ ги нокаутира и судијата и противникот (ВИДЕО)

246

На ММА настанот ЕФЦ 93 во Јоханесбург, имаше спектакуларна борба меѓу Зико Магенгеле познат како Горило, и Јохан ван Штаден.

Овој луд меч ќе го памети и судијата Викус Сварт, кој исто како и Ван Штаден, беше нокаутиран. При обид да ги раздвои борците, судијата доби бокс в лице и падна на земја. Иако брзо се исправи, сепак беше заменет, и друг судија го доврши дуелот.

Еве као изгледаше нокаутирањето на несреќниот судија: