Ѓорги Петров вака си вежба по дома! (ФОТО)

Gorgi petrov visoko kreva noga

Балканскиот првак во карате за деца, Ѓорги Петров од КК Партизан – Кочани, не престнува да ја фасцинира спортската јавност и да покаже колку навистина го сака овој спорт. Уверете се самите!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО