Гордон Рајан влезе во историјата со заклучувањето на Андре Галвао (ВИДЕО)

Светското првенство ADCC (АДЦЦ) 2022 година нѐ направи сведоци на спектакуларен супер-дуел меѓу легендите Андре Галвао и Гордон Рајан.

Рајан водеше со 12-0 пред да го заклучи Галвао со давење од позади во 16-тата минута за да ја освои 5-тата титула АДЦЦ.

Рајан го освои златото и претходно, победувајќи го Ник Родригез со хил кук.ѓ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО