Гончаров го нокаутира Омелијанчук на АЦА 128 (ВИДЕО)

Евгениј Гончаров со нокаут во третата рунда славеше во главната борба во лесна категорија против искусниот ветеран Даниел Омелијанчук на АЦА 128 во Минск, Белорусија.

Пред неколку часа заврши настанот АЦА 128, што се одржа во Минск, Белорусија. Во главната битка, поранешниот шампион во тешка категорија, Евгениј Гончаров, се врати во чеченската организација. Тој се натпреваруваше со искусен ветеран во лицето на Даниел Омелијанчук.

Во коглавната битка во лесна категорија, Вишан Магомадов со одлука на судиите го победи Илија Ходкевич.

Резултати – АЦА 128:
Главна карта
Евгениј Гончаров – Даниел Омелијанчук со ТКО Р3, 1:35
Вискан Магомадов – Илија Ходкевич со одлука
Рафал Харатик – Азамат Бекоев со завршница Р3, 3:33
Аурел Пиртеа – Муса Хаманаев со завршница Р2, 1:14
Крис Хуник – Арби Агуев со одлука

Прелиминарни
Владислав Јанковски – Вадим Шабадаш со завршница Р3.139
Фелипе Бунес – Мајкл Силандер со завршница Р2, 4:34
Бартош Лешко – Ибрахим Магомедов дискв./ недозволен удар со коленото / Р1, 2:08
Александар Бутенко – Миндаугас Вержбицкас со одлука
Раул Тутараули – Пламен Бачваров со одлука
Даниел Џејмс – Томас Пакутинскас со ТКО Р1, 4:34
Александар Ковалев – Андреј Хохлов со одлука
Томаш Дек – Емран Исрафилов со завршница Р3, 2:54
Руслан Абилтаров – Ваја Циптаури со завршница Р1, 0:34
Дмитриј Романов – Павел Бурмистров со одлука

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО