Големата боречка ѕвезда не може да верува како изгуби милиони! (ВИДЕО)

УФЦ ѕвездата Џон Бонеса Џонс, очигледно, скапо ќе го чини неодамна предизвиканиот инцидент со непоразениот борец Даниел Кормиер. Имено, покрај тоа што го казни Атлетската комисија во Невада, сега и познат американски спортски бренд му го раскина богатиот договор.

Џон Џонс

Ќе потсетиме дека главните актери на УФЦ Медиа Дејџу се судрија на бината пред камерите. Целата работа ја почна Кормиер, кој го фати за вратот актуелниот првак во полутешка категорија и го турна. Џонс не му остана должен. Па така почна туркањето и стана мешаница во која го скршија рекламното пано, при што и двајцата паднаа од бината. Очиглледно дека се се плаќа. Според извори блиски на борецот, договорот со познатиот спортски бренд требало да му донесе годишна заработка дури со шест нули.

Покрај тоа, Џонс беше единствениот ММА борец што имаше договор со така силен бренд, кој посебно се истакнуваше со својата линија тениски патики, кои веќе не ги произведува.

Било како било, Џонс перживува тешки „финансиски“ моменти. Едноставно, и самиот не мож да верува како дошло до тоа.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО