Голема македонска кик бокс експедиција ќе настапи на Балкан бест фајтерс

Од денес до недела се одржува Меѓународниот кик бокс турнир Балкан бест фајтерс во Јагодина, Србија.

Македонија ќе настапи со 191 кикбоксер, а ќе имаа211 натпреварувачи влезови.

На турнирот ќе настапат 472 учесници со 506 натпреварувачи влезови од 60 клубови од Балканот: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Словенија, Бугарија, Молдавија и Словачка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО