Гого Славески утре се бори со Ајзеа Стин

47

Гого Славески – Големиот по подолго време утре пак ќе се качи во рингот против Ајзеа Стин.

Борбата ќе се одржи во Охајо на настанот „Некој е 0, мора да оди“ и е во 8 рунди. Стин досега е најсилниот противник на нашиот Славески (5-0) кој има скор 12-0.