Го открија следниот противник на Хамзат Чимаев а тоа не е Усман (ФОТО)

Азамат Дугулубгов, тренерот на Хамзат Чимаев, роден во Чеченија, можеби случајно го откри името на следниот противник на Швеѓанецот. Неодамна во сториите на Дугулубгов на социјалните мрежи се појави порака, која набрзо беше избришана од него.

„Мојот лет беше одложен утрово, но не губев време. Веќе го проучив следниот противник на Борз“, напиша Азамат, замаглувајќи ја сликата на екранот, со што делумно ја сокри сликата од мечот што се гледа.

Набргу потоа, еден од корисниците на социјалните мрежи изјави дека ја идентификувал борбата што Дугулубгов се обидел да ја сокрие.

„Официјално е! Џаред Канониер против Хамзат Чимаев на УФЦ 294. Можев да го најдам точниот момент објавен на социјалните мрежи на тренерот“, напиша корисникот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО