ГЛОРИ со четири настани во Европа

193

Кикбокс турнирот ГЛОРИ го објави календарот со настаните во текот на следните месеци. Четири од нив ќе се одржат во Европа, а еден во САД.

Настанот Глори 24, што ќе се одржи во Париз, се очекува да го вклучи турнирот меѓу четиримината борци во лесна категорија, како и борби за титулите во полусредна и лесна категорија.

Еве претстојниот календар на ГЛОРИ:

25 март – Брисел, Белгија

29 април – Копенхаген, Данска

20 мај – Ден Бош, Холандија

10 јуни – Париз, Франција

21 јули – Њујорк, САД

Цените на трката во Париз се 155 евра, 100, 80, 60, 45 и 25.