Гладијатор фајт освои пет медали на ВАКО Гранд при во Цетиње

Штипските од Гладијатор фајт се враќаат со 5 одличја од ВАКО Гранд при во Цетиње, Црна Гора, од кои 1 е златен, 1 сребрен и 3 борнзени.

Медалите ги освоија:

Ива Петрова – златен
Никола Нацев – сребрен
Слаѓан Тасев – бронзен
Аднан Рамаданов – бронзен
Антонија Тасева – бронзен

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО