Ѓуро Илиќ предавач на Светскиот семинар на АЈБА во Белград

На покана од Ол Јапонија будо асоцијацијата мајсторот Ѓуро Илик – 8 дан, со претаставници од Будо центарот Пелистер од Битола-центар кој е единствено лиценциран од оваа светска асоцијација, од 21 до 23 окткмври ќе учествуваат на Светскиот семинар-кој ќе се одржи во Белград.

Нашиот истакнат мајстор на боречките вештини Ѓуро Илиќ е еден од предавачите на овој еминентен собир на мајстори од Европа, Америка, Африка и Азија…

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО