Галерија: Воденски – вундеркинд за боречки вештини

Кристијан Воденски кој е по потекло од Македонија е вистинско чудо на боречките вештини. Речиси во сите боречки дисциплини тој ги освојува првите места во Германија.ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО