Фиданчо Јованов победник на пеливанскиот турнир во Тополница

Fidanco pobednik, vo Topolnica

Фиданчо Јованов од БК Бучим Радовиш победи на пеливанскиот турнир во Тополница-Радовиш.

Пред извесно време Јованов не отпатува на Европското првенство кадети во Суботица поради повреда. Да се надеваме дека малерите го одминале и да очекуваме уште поголеми резултати од него.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО