Фати Вејсели го освои првото место на „Нигрита 2017“ во Грција (ФОТО)

На Меѓународниот турнир „Нигрита 2017“ во Грција во народно борење (пеливани) Фати Вејсели го освои првото место во 4-та категорија.

Вејсели прво славеше против Ерменец, а потоа и против Грк.

Турнирот се одржа на 7 мај.

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО