Енис Алиу загуби од Хусан Турдалиев на турнирот во Краснодар

Нашиот боксер Енис Алиу во категоријата до 63,5 килограми загуби на поени од Хусан Турдалиев на силниот меѓународен младински  турнир во Краснодар, Русија.

Македонија на овој турнир настапува со двајца боксери. Така, останува настапот на Леонард Лима против Русинот со Гардоглан Ханџанов во категоријата до 60 кг.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО