Џон Џонс е кивен на критичарите

Неодамна, шампионот во полутешка категорија Џон Џонс повторно беше фатен како вози пијан. Беше осуден на условна казна, куќен притвор и на општествено-корисна работа. Пак беше на насловните страници на сите ММА медиуми. „Коски“ доби многу критики од медиумите, како и од нејзините колеги. Излетите не се нешто непознато за шампионот и многумина не беа изненадени од неговата постапка.

Во последно време тој е еден од најекспонираните борци во медиумите, а неговите колеги не го сакаат тоа. Џонс реши да ги критикува медиумите и борците кои не можат да направат неколку интервјуа без да го споменат.

„Смешно е да се види како MMA известувачите и борците не можат да направат неколку интервјуа без да ми се обратат. Дечки, во моментов има сериозна пандемија. Нема ли поважни работи што се случуваат во светот?“, напиша Џонс на социјалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/B-_NfQSl1dL/?utm_source=ig_embed

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО