Две злата и сребро за борачите на Спартак во Неготино

Борачите на Спартак освоија три медали – 2 златни и 1 сребрен на Меѓунаридониот турнир „Јован Димитров“ во Неготино.

Медалите ги освоија: Даријан Павлев (57 кг) и Андреј Соколов (51 кг) златни и Филип Ангелов (62 кг) сребрен.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО