Добар настап на младите боксери на Аперкат Арсовски и Ефремов во Лазаревац (ФОТО)

Боксерите на Аперкат Марио Ефрмов и Петар Арсовски вчера настапија на Боксеркиот куп во Лазаревац во Србија, на кој учествуваа на околу 50 млади боксери.

Ефремов (57 кг) и Арсовски (40 кг) избоксираа нерешено со противниците од од Лазаревац. Тие прикажале одлични борби, а Арсовски бил предоминантен.

Ipon.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО