Димитар Ѓоргиев и Јована Арсова најуспешни кикбоксери на „Балкан опен 2017“

Димитар Ѓоргиев и Јована Арсова се поргласени за најуспешни спортисти на Меѓународниот кик бокс турнир „Балкан опен 2017“ во Тешањ, Босна и Херцеговина.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО